Veće saveza samostalnih sindikata Kruševac
Početak | O nama | Preuzmite | Linkovi | Vesti | Kontakt 12.12.2018.
Navigacija
Početak
O nama
Preuzmite
Linkovi
Vesti
Foto album
Pretraga
Iz galerije...
Iz prošlosti
Ime

Lozinka

Zaboravili ste lozinku?
Potražite novu ovde.
Predsednik Veća
Milenko Mihajlović (predsednik Veća) rodjen je 1953. godine. Završio je višu tehnološko - tehničku školu u Kruševcu.

Bio je dugogodišnji sindikalni aktivista u organizaciji sindikata društvenog preduzeća "22. juli" Kruševac gde je radni odnos zasnovao 1973.godine.

Pre izbora na funkciju predsednika Veća obavljao je funkciju predsednika organizacije sindikata zaposlenih u DP "22. juli" Kruševac i bio je dugogodišnji član organa i tela Veća Saveza sindikata za više opština u Kruševcu.

Na funkciju predsednika Veća izabran je 1989.godine. U februaru 2000.godine na konstitutivnoj izbornoj sednici izabran je po četvrti put na funkciju predsednika Veća koju i danas obavlja.

Dolaskom na profesionalnu funkciju predsednika Veća zalagao se za ostvarivanje i zaštitu prava radnika, inicirao brojne sindikalne aktivnosti i insistirao na uvažavanju zahteva sindikalnog članstva od opšteg interesa za sve zaposlene. Insistira na obostranom informisanju sindikalnih aktivista i članstva.

Autor admin 18.08.2008. 15:541026 čitanja - Štampaj